Poklon po svačijoj meri : Sfinga Gym&Spa vaučer

Teško je naći idealan poklon. Ako imate mnogo ljudi na svojoj listi za prazničnu kupovinu, verovatno već pretražujete online prodavnice ili se psihički pripremate za pohod po radnjama, u želji da pronađete savršen poklon za svakoga. Možete sebi uštedeti dosta vremena i stresa izborom poklona. Poklonite vaučer za korišćenje Gym & Spa usluga ili članstva.

Vaučer je savršen poklon za:

*Mame i tate – pokažite zahvalnost svojim neumornim roditeljima, poklanjajući im vaučer sa masažom za jedan savršen, opuštajući dan.

*Devojku/dečka ili suprugu/supruga – vaučer može biti neverovatan poklon za godišnjicu ili neku drugu priliku. Možete provesti lepe, opuštajuće trenutke i zajedno.

*Osobu koja ima sve – Kada vam izgleda kao da neko ima sve materijalno i nematerijalno, najbolji poklon može biti onaj koji je iskustveno jedinstven. A šta je bolje iskustvo od opuštajuće masaže, beauty tretmana ili vaučera za mesečno članstvo?

*Poslovne partnere, saradnike – sigurno će svi očekivati već viđeno: naliv-pera, kalendare, agende… Budite drugačiji od drugih i poklonite vaučer. Siguro ćete svakome izmamiti osmeh i oduševljenje. Za kompanije nudimo korporativne popuste i na članstvo i na usluge.

U Sfinga Gym&Spa je moguće pronaći poklon vaučere za sve prilike i svakoga. Učinite vašu kupovinu jednostavnijom i poklonite jedan od vaučera koji će biti pažljivo kreiran prema vašim potrebama.
Obezbedite sebi vaučer na vreme, popunite obrazac za rezervaciju.