3u1 Masaža

Na celulit se najpre nije obraćala pažnja, onda je postao nedopustiva greška za jednu ženu, da bi počelo i njegovo vešto skrivanje. U borbi protiv kože bez “pomorandžine kore” imamo holistički pristup gde tražimo uzrok i rešavamo posledicu. Od nas možete dobiti preporuku ishrane, preporuke preparata, program vežbenja od trenera i naravno tretman na neprikosnovenom aparatu Ultraton.

Ultraton je jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričnih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Aparat ima 44 oblika biostimulacijskog impulsa, koji se svaki minut menjaju i to klijent oseća, u jednom minutu se promeni 150 000 programskih faza koje stalno upošljavaju nove grupe mišića. Koristeći  biostimulaciju, ultrazvuk i mikrostruje, ovaj aparat izuzetno uspešno rešava problem poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima, Ultraton deluje na ceo sistem. Biostimulacija utiče na svaku mišićnu grupu sa izuzetnim rezultatima.

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Cilj ove masaže je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminiše zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.
Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. 

Anticelulit pakovanja su profesionalni preparati koji stimuliše mikrocirkulaciju, detoksikaciju i razgradnju celulita.

Kombinacijom aparata ultraton, maderoterapije i anticelulit pakovanja, postižete maksimalan efekat u borbi protiv nesavršenosti.